Om Team Easy Run

Vi er en del at Sparta motionsafdeling, bedre kendt som Team Easy Run. Vi har gennem mange år fået etableret et stabilt løbeteam med så mange faste deltagere, at vi synes det er på sin plads at have vores egen hjemmeside.

Ideen med siden er først og fremmest, at lave en elektronisk opslagstavle hvor igennem vi kan målrette indholdet til vores løbere på holdet. Det være sig bl.a. informationer om træningsplaner, resultater, praktiske oplysninger og billeder. Vi vil også gerne kunne bidrage med et humoristisk islæt, som der helt sikkert også kendetegner vores team. Her tænker vi på indslag i form af jokes og små historier.

Vi håber også du vil betragte siden som “din”, og du er derfor også meget velkommen til, at komme med ideer og eller indslag, der kan være med til at give siden vores eget særpræg.

Det skal pointeres at dette tiltag på ingen måde har til formål, at skabe en klub i klubben eller på anden måde være en konkurrent til Sparta. Tværtimod håber vi, at det kan være med til at promovere løbesporten og dermed også Sparta.

Holdet har også en gruppe på facebook med Team Easy Run som navn for gruppen. Facebook gruppen er et supplement til hjemmesiden her for at optimere informationen til løberne

Mange hilsner

Peter K. Monsson og Jan Bryding